Word sponsor

Al jarenlang organiseren vrijwilligers in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, Loenhout en Blankenberge hun eigen, unieke bloemencorso. Duizenden corsovrijwilligers die een aantal maanden per jaar bouwen en toewerken naar hét hoogtepunt van het jaar; de bloemencorso. Al die vrijwilligers geven het beste van zichzelf om jaarlijks een onvergetelijk volksfeest te creëren. Als VZW treffen we samen met hen de nodige voorbereidingen om meer dan 275.000 bezoekers te ontvangen. En dat doen we ook graag samen met u.

Drie bloemencorso’s, drie provincies, één gezamenlijk doel
De drie grootste en mooiste bloemencorso’s van België zijn samen verenigd in één organisatie, de vzw CORSO CLASSICS. Ons doel? De Vlaamse corsotraditie op nationaal niveau de bekendheid geven die ze verdient. Om daarvoor de nodige middelen bij elkaar te krijgen, hebben we uw steun nodig.

Waarom CORSO CLASSICS?
Als u kiest om als sponsor samen te werken met CORSO CLASSICS, dan kiest u voor lokale zichtbaarheid op een nationaal niveau. Die is belangrijker dan ooit sinds de “Ik koop lokaal-beweging” uitgroeide tot een echte mentaliteit in Vlaanderen.
Bovendien linkt u uw merk aan evenementen die staan voor sociaal engagement, traditie, gezelligheid en creativiteit. Deze mix van ingrediënten zorgt jaar na jaar voor een volksfeest waar iedereen die er bij aanwezig was achteraf met een goed gevoel terug naar huis gaat.

Sponsoring op maat
In onze sponsorbrochure vindt u meer informatie over CORSO CLASSICS en de sponsorformules. Download de brochure en neem die rustig even door. Heeft u vragen? Contacteer ons dan voor meer informatie.

Wij verwelkomen u graag als partner!